سفارش تبلیغ
صبا ویژن

شکوه بندگی

 

فضایل سوره بقره

سوره بقرهفواید و فضایل خواندن سوره بقره:

پیامبر درباره فضایل و ثواب خواندن این سوره فرمودند:

1-هرکس سوره بقره را بخواند درود و رحمت خدا بر اوست و خدا پاداش کسی را به او می دهد که یکسال در راه خدا جنگیده باشد و از اسلام دفاع کرده باشد

 

2-هرکس 4 آیه اول این سوره و آیه الکرسی و دو آیه بعد از آن و 3 آیه آخر این سوره را قرائت کند هیچ بدی و ناراحتی در جان و مال خود نبیند و شیطان به وی نزدیک نشود و قرآن را فراموش نکند.

 

3-خالی ترین خانه از خیر خانه ای است که در آن سوره بقره خوانده نشود، سوره بقره سوره ایست که محل اجتماع قرآن است.

 

4-همچنین پیامبر به ابی ابن کعب فرمود:ای ابی مسلمانان را به فراگیری این سوره فراخوان که در فراگیری اش برکت و در رها کردن آن حسرت است و ساحران راهی برای نفوذ در سوره بقره ندارند.

 

5-همچنین پیامبر در پاسخ سوال شخصی آیه الکرسی که در این سوره است را برترین آیه قرآن بیان کرده اند

 

6-صلوات خدا بر قاری سوره بقره باد و ثواب یکسال نگهبانی در راه خدا به او اعطا می شود

 

 

امام صادق(ع) درباره این سوره فرموده اند: اگر کسی با ایمان سوره مبارکه بقره را بنویسد، تب او زایل شود

 

فضایل:  هرکس آیه186 سوره بقره(و اذ سالک عبادی عنّی.....)را با نیت خالص و توجه به خدا و معنی آن بخواند کار بسته ی او گشاده گردد.

 

                                                                           منبع :این سایت sayekhis.ir    مجله اینترنتی بیغ بیغ

 

 


بازگشت امام خمینی به میهن و آغاز دهه فجر
دهه فجر -دهه? فجر انقلاب اسلامی به روزهای 12 تا 22 بهمن 1357 گفته می‌شود که طی آن آیت الله خمینی بعد از تبعید پانزده ساله در دوازدهم بهمن سال 1357 به ایران وارد و در نهایت با اعلام بی‌طرفی ارتش شاهنشاهی، سلطنت پهلوی در بیست و دوم بهمن ماه منقرض شد و انقلاب اسلامی ایران به پیروزی رسید.

 

-----------------------------

بازگشت امام خمینی به میهن

با گسترش قیام مردم و خروج شاه از ایران، شاپور بختیار به عنوان آخرین و تنها امید رژیم پهلوی و سردمداران غربی پشتیبان این رژیم، به عنوان نخست وزیر باقی مانده بود. در طرف مقابل تظاهرات مردم هر روز پر شورتر و مصمم‌تر می‌شد و شعار استقلال،‌ آزادی، جمهوری اسلامی بعنوان اصلی ترین خواسته مردم در نهضت انقلابی به رهبری امام خمینی مطرح می‌شد.

 

امام خمینی که شرط ورود خود را به کشور، خروج شاه، اعلام کرده بودند، با فرار شاه در 26 دی 1357، تصمیم به بازگشت گرفتند. قرار بود این رجعت تاریخی در روز پنجشنبه پنجم بهمن 1357 انجام گیرد اما بختیار، با بستن فرودگاه ها مانع از انجام این امر شد. با انتشار خبر بسته شدن فرودگاهها، مردم خشمگین به خیابان ها ریخته و با تحصن و شعارهای کوبنده، دولت بختیار را تحت فشار شدیدی قرار دادند.

 

در همین زمان رئیس شورای سلطنت، سید جلال تهرانی،‌ در پاریس ضمن استعفا خدمت امام، اعلام کرد که شورای سلطنت غیر قانونی است. سرانجام، تحصن‌ها و تظاهرات عظیم مردم بختیار را مجبور کرد،‌ فرودگاه ها را باز کند. کارکنان اعتصابی تلویزیون اعلام کردند برای ضبط و پخش مستقیم مراسم آماده‌اند. فرودگاه مهرآباد آماده استقبال از پرواز انقلاب بود.

 

روز 12 بهمن 1357، پرشکوه ترین استقبال تاریخی رقم خورد و هواپیمای ایرفرانس در حوالی ساعت 9 صبح در فرودگاه مهرآباد نشست و حضرت امام، با قلبی آرام و مطمئن پس از 15 سال هجرت، پا به خاک میهن اسلامی گذاشتند.

صدها خبرنگار و عکاس و فیلمبردار به ثبت این رویداد تاریخی پرداختند. جمعیت استقبال کننده در طول 33 کیلومتر از فرودگاه امام تا بهشت زهرا که مقصد بعدی امام بود. بین 4 تا 8 میلیون نفر تخمین زده می‌شد. امام از فرودگاه مستقیما به بهشت زهرا رفتند و ضمن ادای احترام به شهدای انقلاب اسلامی، سخنرانی تاریخی خود را در آنجا ایراد کردند.

 دهه فجر

در این سخنرانی امام نخست وزیری شاپور بختیار را غیر قانونی اعلام کرده و فرمودند: «من به پشتیبانی این ملت دولت تعیین می‌کنم.»‌ بدین ترتیب از ورود امام ده روز تاریخی که بعدها دهه فجر انقلاب اسلامی نام گرفت، سپری شد تا طومار رژیم پهلوی و 2500 سال استبداد شاهنشاهی برای همیشه در هم تنیده شود.

 

 

دهه ی فجر بر شما مبارک شرکت در راهپیمایی 22 بهمن یادتون نره    یا علی